Orättvis att PIL är inställd!

För dig som är eller är på väg att bli medicinstuderande
Skriv svar
Fearfactor
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 56
Blev medlem: mån 19 jun, 2017 20:20

Orättvis att PIL är inställd!

Inlägg av Fearfactor »

Hej alla!

Jag tänkte inte söka PIL. Men jag tycker att det är jätte orättvis mot er som tänkte söka det. KI har hållit salstenta under pandemin för alla läkarstudenter och andra studenter från andra program i olika terminer i höstas och håller det nu också, men kan inte ordna PIL för att möjliggöra folks drömmar?

Just p.g.a. pandemi måste PIL hållas tycker jag, för att det är nu människor vill börja studera och många har inte höga betyg för att komma in. Om de vill de kan ordna PIL, de har två campus med massor av salar! Det är inte rättvis mot er som har väntat på PIl sen förra året. Och KI har haft på sig 1 helt år för att planera vårens PIL.

Jag tycker verkligen att vi alla ska skicka mejl till de och uttrycka vår missnöje. Deras hemsida uppdaterades 10 februari, så informationen har kommit ut nyligen. Deras mejl är antagning@ki.se. Även om de håller sin ord, så vet vi iallafall att vi har försökt.

Är någon bra på att starta namninsamling? Det gäller att vi står upp nu för att det är inte rättvis att utesluta PIL 3 gånger!
Skriv svar