Motivera varandra inför våran drömutbildning

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Klawdia
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 1
Blev medlem: tis 15 jan, 2019 20:40

Motivera varandra inför våran drömutbildning

Inlägg av Klawdia »

Hej, detta är min första gång att skriva här på forumet. Jag har nästan nyligen förskaffat mig Hpguiden och just nu försöker jag gå igenom allt som dom erbjuder.

Min dröm är att komma in i kriminologiprogrammet i och med man behöver ganska höga meriter så tänkte jag satsa på HP, där behöver man 1.1 som minst. Tänker även att nu inför corona och att dom har ställt in HP två gånger den här året kan de bli även svårare att komma in då många har pluggat ganska mycket inför provet.

Tänkte därför att den här tråden ska vara för oss som fastnar och har svårt att komma ingång med plugget. ( Om du pluggar för att komma in samma program som mig kan du gärna skriva till mig). Så kan vi pusha och hjälp varandra med tips för att kicka igång motivationen.
Nån123
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 236
Blev medlem: lör 07 sep, 2019 23:49

Re: Motivera varandra inför våran drömutbildning

Inlägg av Nån123 »

If you need motivation dont do it
FelEks
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 102
Blev medlem: lör 21 dec, 2019 17:01

Re: Motivera varandra inför våran drömutbildning

Inlägg av FelEks »

Hej!

Kul att du ändå ska ge det en chans! Ska själv inte plugga kriminologi utan veterinär, och tycker också att de höga poängerna känns jobbiga och ..ja, läskiga nästan. Tycker att det är fint av oss att vi trots det vågar satsa liksom, för då utsätter man ju sig för en situation där man kan misslyckas.

Känner också likadant som dig, att det är svårt med motivationen. Speciellt nu, eftersom de velar så mycket fram och tillbaka med om/när det blir hp, då är det svårt att veta vart man ska rikta blicken liksom. Och att jag har svårt med motivationen har ju självklart inget att göra med hur motiverad jag är till att börja plugga vet, för eh, jag kan ju inte säga att jag t.ex. tycker att DTK-programmet är så värst jättekul, haha.
Adam123456789
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 33
Blev medlem: lör 25 feb, 2017 20:58

Re: Motivera varandra inför våran drömutbildning

Inlägg av Adam123456789 »

gudärstarkast1 skrev: ons 09 sep, 2020 23:03 If you need motivation dont do it
Kommentaren kanske ser ut att vara onödigt motarbetande, men det är sant. Du kan inte förlita dig enbart på motivation. Det kommer inte finnas där för dig varje dag, det som däremot kan finnas varje dag är disciplin. Vilket såklart tar tid att bygga upp. Det absolut enklaste, bekvämaste, helt klart bästa sättet att förbättra sin disciplin på är att sätta igång direkt istället för att vänta till stunden motivationen kickar in (om den ens gör det).

Be om ett pluggschema från din coach och håll det, då blir vägen till målet plötsligt lite lättare att skönja. Lycka till med pluggandet, 1.1 klarar du med lite blod, svett och tårar!
Skriv svar