Nu gäller det! 1.4 -> 1.7

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
Gamlapengar
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 1
Blev medlem: mån 22 okt, 2018 23:55

Nu gäller det! 1.4 -> 1.7

Inlägg av Gamlapengar »

Har läst många underbara användares pluggdagböcker och blev inspirerad till att skriva min egen. Med 71 dagar kvar till Vårens Högskoleprov är tagget på topp. Jag vet att min största fiende på den här resan är mig själv och jag hoppas att en studiedagbok kan hjälpa till att hålla mig på rätt spår.


Höstens resultat var följande:

XYZ: 18/24
KVA: 18/20
NOG: 10/12
DTK: 18/24
=63/80 =1.4

ORD: 18/20
LÄS: 15/20
MEK: 16/20
ELF: 15/20
=64/80 =1.4

Var besviken över mitt resultat på xyz, vet att jag kan göra mycket bättre. Måste även bli snabbare eftersom jag inte hann klart någon kva-del och fick gissa de ca 4 sista DTK frågorna.

På schemat nu framöver står 3-4h plugg om dagen. Var tredje dag ska jag göra en hel verbal del och läsa ett par tyngre artiklar både på svenska och engelska varje dag. Jag kommer inte att plugga ordboken eller använda någon ord-app däremot lära mig så många prefix jag bara kan och skriva ner varje nytt ord som jag inte kan i min mobil. Jag ska även få upp hela mitt väsen till en så effektiv och energirik nivå som möjligt genom regelbunden träning, kondition och meditation samt vara noga med kost och sömn. Allt hänger ihop.

Jag överväger starkt att skaffa ett VIP-medlemskap men är tveksam till om det är värt pengarna. Tycker att det finns gott om gamla högskoleprov att öva på och jag har aldrig haft problem med att hitta hjälp till lösningar online. Är nyfiken på de "tekniker" som de menar att man får tillgång till. Om någon har erfarenhet av vip så kommentera gärna dina erfarenheter och åsikter! 2400kr är ju inte mycket pengar i proportion till att komma in på sin drömutbildning, men när det kommer till kritan handlar det ju om att sätta sig ner och få plugget gjort, lära sig matematiken och hålla koll på vilka sin svagheter och områden som kräver förbättring. Vip-kanske bara är den lates väg till höjning. Men vill så gärna sätta 1,7 att jag inte vågar chansa på att inte köpa vip.. well well vi får se. Lycka till där ute!