Beslutsångest! Fysio, Webb?

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
Micke.b
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 15
Blev medlem: fre 31 jul, 2020 7:24

Beslutsångest! Fysio, Webb?

Inlägg av Micke.b »

Hej på er!

Har en rejäl beslutsångest som jag inte får någon ordning på, såklart kan ingen bestämma åt mig men kanske behöver skriva av mig eller nått, få lite input/tankar från er(?).

Våren 2021 sökte jag till fysioterapeut i olika städer och även webbutvecklare (fysio kräver flytt, vilket ja inte har något emot, webb är på hemmaplan) jag kom inte in på fysio men kom in på webbutvecklare en vecka efter start, tackade nej då jag kände mig för tveksam samt hade sikte på fysio egentligen som jag är mest intresserad av och verkar riktigt intressant att plugga samt mitt intresse ligger i den riktningen.

Fysio har jag kollat lite närmre på och vad det verkar som är det väldigt dåliga arbetsförhållande och folk slutar arbeta som de och letar nytt ganska snabbt p.g.a. löner och arbetsförhållandena vilket då gör mig fundersam på om det är värt att ens lägga ner sig på HP för att få de poäng jag behöver för en utbildning som verkar väldigt svajig(?) i arbetslivet osv.

Webbutvecklare har ja aldrig sysslat med så ingen stor koll på den egentligen förutom att det är mycket programmering i olika system, det är dock väldigt bra betalt och IT känns som ett väldigt aktuellt område att ha utbildning i nu och i framtiden.

Vet inte vad ja egentligen vill få ut av texten men ja.. vad hade ni gjort? =P
Webb kommer ja säkerligen in på vid nästa ansökning direkt och fysio behöver jag höja mig minst 0.3 poäng till på HP för att komma in.
Tussilago14
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 476
Blev medlem: sön 07 jul, 2019 15:23

Re: Beslutsångest! Fysio, Webb?

Inlägg av Tussilago14 »

Skulle kört på fysio. Har en del polare som jobbar som det och de trivs jättebra. Du kan hitta artiklar på nätet där ekonomer, läkare osv inte trivs med sina jobb och där de har dåliga arbetsförhållanden men det är bara en bråkdel av alla som jobbar där. Handlar ju mycket om vilken kommun osv. Finns nog inget jobb där alla är 100 % nöjda med allt, då hade ju alla sökt sig dit.
Skriv svar