Pluggdagbok- mot 1,7!

Starta en egen eller läs och kommentera någon annans
l0lan
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: ons 28 apr, 2021 12:58

Pluggdagbok- mot 1,7!

Inlägg av l0lan »

Hej!

Just nu tryter motivationen... därav att jag börjar med denna pluggdagbok.
Jag har just nu pluggat sedan januari, och ska skriva HP nu i maj vilket blir andra gången. Mitt mål med HP är att få 1,7 då mitt mål och stora förhoppning är att börja på handels.

Just nu får jag i snitt 1,1 vilket innebär att jag har en del jobb framför mig vilket känns lite motigt och utmanande men samtidigt motiverande då jag vet att jag har mer att ge!

Mitt mål med denna pluggdagbok är väl att först och främst hålla igång motivationen och fortsätta kämpa för de mål och drömmar jag har. Sedan kommer jag att även att skriva ner hur det har gått för att över tid se om jag förbättras i de olika momenten.

Min största svaghet på HP är kvant, där både xyz, kva samt nog är svåra för mig. DTK däremot rullar på ganska bra och även den verbala delen, dock behöver jag fokusera på att utvidga mitt ordförråd då orddelen ofta går dåligt för mig.

Om ni har några tips på hur man håller motivationen uppe eller för hur man blir bättre i kvant/ord så får ni gärna dela med er av era knep! :D
l0lan
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: ons 28 apr, 2021 12:58

Re: Pluggdagbok- mot 1,7!

Inlägg av l0lan »

Igår pluggade jag enbart kvant där xyz var fokuset. Resultatet var så att säga inte så bra jämfört med mina tidigare resultat vilket kändes otroligt segt och omotiverande. Gjorde 5 st xyz uppgifter fyra gånger för att verkligen ta reda på och träna på det som jag tycker är svårt. Därefter felsökte jag, gjorde om uppgifter samt skrev ner vilka områden som jag upplever är svårare.

Resultat xyz:
0/5
2/5
2/5
3/5

Gjorde även ett kvant prov som gick sådär, men idag är det nya tag!
Skriv svar