Pluggkompis/kompisar i Lund/Malmö

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
Sommarland
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 6
Blev medlem: tis 03 jan, 2023 13:27

Pluggkompis/kompisar i Lund/Malmö

Inlägg av Sommarland »

Hej!

Imorgon ska jag skriva högskoleprovet för första gången. Att jag skriver det med ett så sent omsider beror inte på att jag inte har haft åldern inne, utan snarae för att jag lider av perfektionism och har skjutit länge på denna provdag eftesom jag inte anser att jag har tillräckligt med kött på benen för att skriva det. Jag har nu begravt denna filosofi och bestämt mig för att skrida till verket ändå för att öka mina chanser att komma in på min drömutbildning (psykolog).

Lite väl lång utläggning, men jag undrar nu om det är någon därute som hade velat bli min pluggkompis och kanske vlat träffats vid ett antal tillfällen inför nästa provdatum. Detta hade kunnat bli sporrande och lärorikt.
AndersCa
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 1
Blev medlem: ons 31 aug, 2022 19:36

Re: Pluggkompis/kompisar i Lund/Malmö

Inlägg av AndersCa »

Jag är intresserad av att ha pluggkompis(ar) i Malmö (eller Lund). Mina tidigare erfarenheter av studier har skrämt mig i många år till att inte våga tro att jag hade möjlighet att läsa något mer men tänkte visa mina rädslor vem som bestämmer. (hoppas jag iaf :D). Skriver andra försöket imorgon men lär med största sannolikhet (baserat på mina resultat här på hp-guiden) försöka igen i höst och nästa vår.
bostonjesper
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 3
Blev medlem: sön 02 okt, 2022 17:38

Re: Pluggkompis/kompisar i Lund/Malmö

Inlägg av bostonjesper »

Hej Anders!

Jag kommer skriva imorgon och förmodligen sen i höst igen. Bor i Malmö om du är intresserad av att plugga tillsammans. Skriv till mig på Jesperboston@live.se!
Skriv svar