Värma upp hjärnan innan provet? Och vad ska ni äta under dagen?

Diskussioner om provdagen och allt däromkring
Skriv svar
Motdrömmen
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 74
Blev medlem: sön 19 dec, 2021 18:38

Värma upp hjärnan innan provet? Och vad ska ni äta under dagen?

Inlägg av Motdrömmen »

Hej!
Undrar lite hur ni andra har tänkt göra imorgon under provdagen. Kommer ni köra ett provpass innan ni tar er till provlokalen eller kör ni några snabba övningar genom mobilen här på hpguiden? eller gör ni inget alls och bara tar första provpasset som det kommer?

Provlokalen jag fick ligger ungefär 40min bort från mig så är lite osäker på om jag borde vakna tidigt för att göra ett provpass på 55 min och sedan ta mig till provlokalen eller ta mig först till provlokalen och sedan göra några övningar genom hpgudien. För jag vet att jag måste iallafall värma upp hjärnan innan första provpasset men vet ej vad som sparar mig mest tid och energi. (är rädd för att jag ska vakna för tidigt och inte ha energi kvar för sista provpasset)

Och vad ska ni äta under hela dagen?

Gjorde misstaget förra gången jag gjorde provet att jag skippade frukosten och sedan åt en STOR lunch vilket gjorde att jag hamnade i matkoma typ och kände mig trött och sömning inför de 2 sista proven.

Berätta gärna hur du tänker göra, o vad som har funkat/inte funkat för dig
Användarens profilbild
VicBos
VIP-Medlem
VIP-Medlem
Inlägg: 551
Blev medlem: ons 28 nov, 2018 0:03

Re: Värma upp hjärnan innan provet? Och vad ska ni äta under dagen?

Inlägg av VicBos »

Uppvärmning
Det som har funkat bra för mig är att skriva ut XYZ och KVA från två olika provpass att värma upp med antingen till frukosten eller på plats innan legitimationskontrollen. Denna uppvärmning brukar ta mig runt 20-30 min att göra.
Första provpasset har för mig alltid varit kvant och jag har presterat bättre på det i och med att jag redan är uppvärmd.

Mat
Till frukost blir det havregrynsgröt och en kopp kaffe.
Jag kommer att äta en banan under varje rast och dricka litet vatten, till lunch blir det en sallad och en energidryck. På rasten innan sista provpasset äter jag ett par rutor choklad.
Detta har funkat fint för mig :)
Lycka till imorgon!
Skriv svar