Vi hyr ut i Sthlm och söker lägenhet i Linköping.

Alla övriga diskussioner
Skriv svar
Tretti
Före detta VIP-Medlem
Före detta VIP-Medlem
Inlägg: 76
Blev medlem: fre 04 dec, 2015 7:21

Vi hyr ut i Sthlm och söker lägenhet i Linköping.

Inlägg av Tretti »

Tjena!

Jag kom (äntligen) in på läkarprogrammet i Linköping (Hurraaa!!) och därför söker jag efter lägenhet som får plats mig, min fru och dotter som är 11 månader gammal. Vi söker efter en 2a eller 3a i ett barnvänligt område, ca 7000-9000 kr, och det vore inte fy skam om parkering ingick.
Min fru, 31, har examen i företagsekonomi, älskar hundar och hon äter vegetariskt. Min dotter är en riktig fena på att gå, balansen är inte helt hundra, men hon kämpar på. Hennes favorit är Greta Gris och pasta bolognese i burk. Jag är 31 år ung och sjunger en hel del på fritiden. När jag inte sjunger så äter jag det mesta förutom färska tomater.

Vi kommer att hyra ut vår lägenhet som är stationerad på södra delen av Stockholm. Det är en 2a på 57 kvm, och vi hyr ut den för 8700 kr. Allt, förutom säng, är inkluderat i det priset (el, bredband, parkering). Sängen tar vi med oss för den älskar vi. Diskmaskin och tvättmaskin finns också.

Hojta till om ni vill hyra och/eller hyra ut.
Keraz1Ledo
Newbie-postare
Newbie-postare
Inlägg: 1
Blev medlem: ons 06 mar, 2024 10:11

Re: Vi hyr ut i Sthlm och söker lägenhet i Linköping.

Inlägg av Keraz1Ledo »

Åhhhh stoort jäkla grattis till att du kom in på läkarutbildningen! Men vid det här laget är du väl redan färdig läkare inser jag nu i skrivandets stund haha. Men, skriver för att tipsa andra som kanske läser detta: När jag flyttar till ny stad, som har hänt ett par gånger, och inte lyckas hitta boende innan jag väl är på plats, åker oftast dit och bor på något hotell eller airbnb ett tag, kollar runt och pratar runt med nya bekanta i nya staden, och lyckas alltid hitta ett boende. Det är ofta väldigt effektivt. Jag använder mig mycket av denna sajt för det tillfälliga boendet:https://www.hotelspecials.se/se/sodermanland/stockholm
Skriv svar